implants dentals en un dia a Barcelona.

La manca d'una peça dental, a més de ser un problema estètic, té implicacions importants en la salut. Però gràcies als avenços en aquest camp, fer-se un implant avui és més ràpid, més còmode i menys molest del que la molta gent creu.

A la Clínica Ahoa a Barcelona, ​​portem 20 anys realitzant aquest tipus de tractaments i estem especialitzats en la implantologia de càrrega immediata. Una tècnica en què en 6 hores ja gaudeixes de les teves dents provisionals fixes, cosa que millorarà la teva estètica, la teva salut i la teva confiança des del primer dia.

Què és un implant dental?
Implantologia a Barcelona

Els implants dentals són dispositius de titani que faran la funció d'arrels artificials. S'implanten a l'os mandibular o maxil·lar, cosa que crea una base sòlida per col·locar les pròtesis dentals. Els implants són el millor substitut per a les dents naturals perdudes o deteriorades, permeten una recuperació i/o millora totals tant de l'estètica com de la funcionalitat.

Recuperes la
funcionalitat i estètica

Podràs parlar, menjar i riure amb normalitat

Millores l'autoestima i les relacions socials

La implantologia dental de càrrega immediata

La implantologia dental de càrrega immediata és un tractament de rehabilitació mitjançant implants dentals en una sola intervenció, que realitzem a la nostra clínica de Barcelona. Permet gaudir de les noves dents fixes en només 24 h, de manera més ràpida, efectiva i amb menys molèsties.

Implantologia de càrrega immediataImplantologia tradicional
Intervenció amb implants immediats*Intervenció estàndard
Dents fixes en 6 horesDents fixes en 5 mesos
Índex d'èxit del 98,4%Índex dèxit del 95%***
Preservació de la funció i l'estèticaPeríode de transició compromès

*Implant Immediat: aquell que és col·locat en el moment de l'extracció dental
**Segons estudi del Dr. Cercadillo per a rehabilitacions d'arcada completa
*** Font: Associació Americana de Cirurgians Orals i Maxil·lofacials

procés-d'implantació

El procés d'implantologia de càrrega immediata

primer diaVisita i estudi del cas
Estudi de laboratori.
Als 15 diesintervenció
Traieu les dents danyades (si cal) i col·loqueu els implants en la mateixa intervenció.
A les 6 hDents provisionals fixes
Col·loquem les noves dents provisionals fixes, amb les quals pots menjar, beure, parlar i somriure amb normalitat.
Als 7 diesTraiem els punts i fem una revisió
Als 45 diesDuem a terme una revisió preventiva
Als 3 mesosCol·loquem les dents definitives

Què més podem fer per tu?

Implantologia
estètica

En cas d'absència de dents a una zona visible de la boca, realitzem un estudi estètic mitjançant el disseny digital del somriure del pacient. D'aquesta manera valorem la necessitat de millorar l'estètica, no només de les dents, sinó també de la geniva. Podràs veure com quedarà el teu somriure abans de fer el tractament!

Implantologia de
arcada completa

Podem rehabilitar l'absència d'una dent, de diverses o totes les dents superiors i/o inferiors. Si cal substituir tota l'arcada, pot ser un candidat idoni per a un tractament All-on-Four: es col·loquen quatre implants i després s'uneixen totes les dents de l'arcada, d'aquí el seu nom, 'tot sobre quatre'.

Implantologia amb
manca d'os

La pèrdua d'os fa més complexa la inserció d'implants dentals, però gràcies a una reconstrucció de la imatge 3D del maxil·lar i la cirurgia virtual els podem col·locar d'una manera segura i predictible. També podem fer una regeneració dels teixits, una preservació o una modelació.

Implantologia
guiada virtual

Mitjançant el disseny d'una plantilla quirúrgica intraoral individualitzada realitzem els implants de forma senzilla i eficaç, sense necessitat d'incisions ni punts a la geniva. Amb la implantologia dental amb cirurgia guiada aconseguim una recuperació molt més ràpida i gairebé sense molèsties.

Què opinen
els nostres pacients

YouTube Video

El Marc patia de pànic el dentista des que era petit. A causa d'aquesta por, va patir problemes derivats de la manca de prevenció i tractament.

A causa del mal estat general de la boca, Marc va necessitar implantologia de càrrega immediata a tota la boca.

El que més va valorar el Marc va ser la part psicològica i humana. Des de la primera visita ho va veure possible, es va sentir confiat i tranquil. Durant el procediment, el va sorprendre com va ser de fàcil i ràpid tot, sense molèsties, i amb una funcionalitat perfecta l'endemà de la intervenció.

El canvi va ser molt positiu, tant a nivell estètic com funcional, però el que més agraeix és que aquest canvi va ser possible gràcies a la tranquil·litat i la confiança que l'equip va inspirar.

Més opinions

«Porto un implant, que òbviament no em vaig posar a la Clínica AHOA, des dels 12 anys, i qüestió de l?atzar, va decidir caure abans d?ahir en ple confinament. Vaig enviar un email a la Clínica Ahoa i el mateix dia em van contestar per donar-me cita avui mateix al matí i solucionar-me el problema. Professionalitat i qualitat humana és el que destaco d'aquesta clínica, on t'atenen els millors professionals amb el màxim afecte. La recomano sempre.»

– Aitor Porta

«La puntuació només és de cinc estrelles perquè no deixa posar-ne més… Destacar la professionalitat, que està al nivell més alt, un equip de professionals increïble, sense excepcions. El personal et fa sentir confiança, tranquil·litat, desapareix la por al dentista, saps que ets a les millors mans. La informació constant que et donen sobretot allò que necessites. Els darrers avenços en tractament i el que millor et va. La preocupació absoluta pel benestar del pacient, les facilitats que us ofereixen tant en el pagament, com en els horaris de visita. Quan trobes professionals així, no canvies…»

- Jorge Bernardi

«Vaig arribar a la Clínica Ahoa amb molta por, les coses mèdiques em superen. A més, era conscient que havia deixat passar massa temps sense anar al dentista, i tenia una barreja de por i de vergonya. Però des que vaig creuar la porta el primer dia m'han tractat molt bé, un tracte immillorable, molt familiar i agradable. Com que sabien que tenia por, a les primeres cites em posaven música a les consultes. A poc a poc m'han fet sentir segura, i puc dir que ja no tinc por d'anar al dentista. Espero poder seguir molts anys més amb ells. Gràcies per ajudar-me a superar la por ia tenir una boca més sana. No us ho penseu i demaneu cita amb ells, no us penedireu.»

– Mònica Bella

«Gran equip de professionals que transpira bon ambient i que amb el seu tracte es guanyen la teva confiança i el teu somriure. Recomano 100%.»

– David Campos Callao

El nostre equip
de implantologia

Iñaki-700x700

Iñaki Cercadillo

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Alba-700x700

Alba Sánchez

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Carol-700x700

Carolina Cianci

Tècnica de laboratori
i higienista bucodental

Katmir-2-700x700

Katmir Mendivil

Higienista Dental

Entrades del bloc sobre
implantologia dental

Què és l'osteointegració?

L'osteointegració és un concepte molt important quan parlem d'implants dentals, generant alguns dels dubtes més freqüents entre els nostres pacients: de què es tracta i com els…

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
E-mail: clinica@ahoa.es
Truca'ns