Periodòncia a Barcelona. Un somriure bonic és un somriure sa.

Què és la salut periodontal?

Les malalties periodontals, com la gingivitis i la periodontitis, afecten els teixits que sostenen les dents. Es coneixen com a «malalties de les genives», un problema seriós que moltes vegades no té símptomes d'alerta importants, a excepció d'un lleu sagnat a les genives, fins que la malaltia es troba en un estat avançat. A Ahoa no només tractem els símptomes, sinó que busquem les causes alimentàries, ètiques o ambientals que provoquen la malaltia.

Gaudiràs d'un somriure més sa

Millores l'estètica i la funcionalitat

Cuides la salut de la teva boca

Com funciona la periodòncia?

Realitzem una anàlisi per esbrinar les causes de la infecció, tractar-la i prevenir aparicions futures.

Duem a terme anàlisi microbiològica de les genives, i teràpia fotodinàmica. recomanem probiòtics segons el cas.

fem una neteja en profunditat, que elimina la tosca dipositat tant per sobre com per sota de la línia de les genives.

Si la malaltia està avançada, valorem altres tractaments, com la cirurgia mucogingival o l'extracció de les dents per a la seva substitució immediata per implants dentals.

apliquem tècniques que redueixen la por i l'ansietat, i fins i tot induïm la relaxació per sedació conscient si cal.

Què opinen
els nostres pacients

YouTube Video

Pastora patia una malaltia periodontal avançada que li va causar mobilitat a diverses peces dentals del maxil·lar superior, així com infeccions localitzades. Això provocava problemes a l'hora de mastegar, a més d'inseguretat a l'hora de parlar i de riure.

La solució va ser extreure totes les dents superiors i col·locar implants de càrrega immediata.

A causa de la por a la intervenció, se li va aplicar sedació conscient. Per això, es va sentir còmoda i segura durant tot el procediment. El que més valora del resultat és sentir-se alliberada, amb confiança per menjar, riure o parlar.

Més opinions

«He anat per problemes de càries, que en altres llocs no m'acabaven de resoldre i sempre sortien càries noves del «no res». A la primera visita, la Dra. ha fet una valoració completa de la boca, amb calma i ensenyant-me totes les dents a tractar i abordar d'arrel el problema. M'han explicat quines dents tractaran a cada sessió i el temps que necessitaran. Un tracte excel·lent! A més, la clínica és molt bonica. :)»

– Clàudia HM

«Necessitava un urgent tractament de conducte i vaig anar a veure la Dra. Marta Sierra. La Dra. Sierra va ser increïble. Parlava anglès, és la dentista més amable i atenta que he conegut. Normalment m'espanta anar al dentista, però ella va fer que tot se sentís bé. Em vaig relaxar i el tractament de conducte va ser reeixit. I a més, el preu era molt més barat que les altres cotitzacions que vaig rebre, ja que també vaig obtenir un protector bucal. Estic molt content amb el servei i el resultat final, i vull agrair a Dra. Marta Sierra per la seva amabilitat i professionalitat.»

– Eddie Wong

«L'experiència a la clínica ha estat boníssima. M'havia d'extreure dos queixals del seny i fer-me una neteja, i estava molt acollonit per les experiències en altres clíniques. Primer punt, el tracte. Excepcional, per la professionalitat, l'amabilitat i l'empatia. Segon punt i per a mi espectacular, no vaig sentir cap dolor ni amb la neteja, encara que tinc molta sensibilitat als queixals, ni amb les extraccions. Mai no m'havien fet una neteja bucal tan ben feta. ¡Recomanable al 1000%!!»

– Jordi Olcina

«Després de parlar amb el Dr. Cercadillo vaig saber que em posava a les millors mans. Vaig anar amb un problema de dolor enorme i gràcies als doctors d'aquest centre, grans professionals, van aconseguir salvar-me la dent sense cap dolor, i el meu cas era complex. Vaig rebre una atenció exquisida i un tracte humà inigualable. Gràcies per tot. La recomano 100%.»

– Montse Santaulària

El nostre equip
de salut periodontal

Iñaki-700x700

Iñaki Cercadillo

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Alba-700x700

Alba Sánchez

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Carol-700x700

Carolina Cianci

Tècnica de laboratori
i higienista bucodental

Katmir-2-700x700

Katmir Mendivil

Higienista Dental

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
Correu electrònic: clinica@ahoa.es
RESERVAR CITA