Política de venda
i cancel·lació / devolució

Us convidem a revisar les condicions generals de compra que regulen l'oferta i la compra de productes de Clínica Ahoa a través del pagament online inclosa en aquest lloc web.

En utilitzar aquest lloc web vostè queda vinculat a aquestes condicions per la qual cosa us recomanem que les llegiu detingudament. Si no està dacord amb elles haurà dabandonar el lloc web.

Política de venda

Aquestes condicions de compra són aplicables per a totes les vendes de serveis d'ICERCAIB S. L amb domicili a Gran Via 620, 5-1 08007 Barcelona ( amb correu electrònic clinica@ahoa.es, que hagin estat realitzades a través del lloc web ahoa.es.

En realitzar una comanda, vostè ens garanteix que és més gran de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants.

L'usuari tindrà accés al servei de pagament en línia per fer el pagament per avançat de part del servei.

Els pagaments en línia podran realitzar-se mitjançant el nostre TPV virtual utilitzant les targetes VISA i MASTERCARD.

Cada client es declara més gran i amb plena capacitat per utilitzar targetes de crèdit i que aquestes tenen fons suficients per cobrir tots els costos que resulten del pagament del servei online prestat per ahoa.es.

En pressionar el botó Pagar o Finalitzar compra durant el procés de compra, el membre declara acceptar plenament i sense reserves la totalitat de la present Política de Vendes i Cancel·lació/Devolució.

Les dades registrades per ahoa.es constitueixen la prova de les transaccions fetes entre la Clínica Ahoa i el client, essent confirmada la reserva a través de l'enviament d'un correu electrònic.

Moneda, impostos i preu

Als preus dels nostres productes estan inclosos tots els impostos i si no és així, apareixerà indicat clarament. Des d'ahoa.es ens reservem el dret a modificar els preus en qualsevol moment, però els serveis es facturaran sobre la base de les tarifes en vigor en el moment del registre de les citacions, excepte error tipogràfic manifest.

Les comandes hauran de ser pagades directament pel client a la pròpia empresa.

Tots els preus es mostren en euros (€) i han de ser considerats com el preu final que ha de pagar el client.

Seguretat

Per a la vostra seguretat Clínica Ahoa ha confiat en el sistema de pagament mitjançant targeta de crèdit a una passarel·la de pagaments. Les dades bancàries introduïdes són encriptades i transmeses de forma segura als servidors de l'entitat bancària i, posteriorment, són verificades amb el banc emissor per evitar possibles fraus i abusos. Aquest procediment d'introducció de dades està garantit per la tecnologia d'encriptació SSL (Secure Socker Layer) -128 bits, un dels sistemes de protecció més avançats i eficaços disponibles actualment, gràcies al qual cap tercer tindrà accés via Internet a aquesta informació relativa a les dades bancàries introduïdes pel client.

Només el Banc té accés a les dades bancàries vinculades a aquests mitjans de pagament, de manera que ahoa.es no coneix ni enregistra aquestes dades durant l'operació de pagament.

Política de cancel·lació i Devolucions

cancel·lació

Teniu dret a cancel·lar una comanda dins un termini raonable, màxim 24 hores abans de la consulta. Els clients poden cancel·lar una comanda contactant amb Clínica Ahoa a la següent adreça de correu: clinica@ahoa.es o per telèfon al 933 43 66 41.

D'altra parte, ahoa.es podrà cancel·lar qualsevol comanda i us informarà una vegada cancel·lada. No se li cobrarà cap comanda cancel·lada de conformitat amb aquesta clàusula. Qualsevol pagament efectuat abans quei ahoa.es cancel·leu una comanda serà reemborsat mitjançant el mateix mètode emprat per pagar la comanda.

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falses o especulatives així com aquelles comandes que hagin estat sol·licitades per algun client amb què pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan hi hagi dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està violant alguna de les condicions de compra especificades o estigui participant a alguna activitat delictiva.

Cas de força major

Cap part serà responsable davant l'altra per cap retard o no realització de les seves obligacions en virtut del present acord quan això tingui origen en causes alienes a ambdues parts, inclòs sense caràcter limitatiu qualsevol dels elements següents: accidents, catàstrofes naturals, acció governamental, guerra, incendi, inundació, explosió o disturbis socials.

Devolucions

El subministrament de contingut digital, com és el cas de la Consulta Online, l'Assessorament Online i altres serveis d'aquesta web que no es prestin en un suport material, quan l'execució hagi començat amb el consentiment exprés previ del consumidor i usuari, amb el coneixement per part seva que en conseqüència perd el seu dret de desistiment i devolució.

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
Correu electrònic: clinica@ahoa.es
RESERVAR CITA