Tractament articular a Barcelona.

Què és el tractament articular?

Moltes persones pateixen trastorns o dolors a la musculatura i/o articulació temporomandibular. En alguns casos els símptomes són més freqüents i provoquen mal de cap, d'orella o facial, dificultat o molèstia en menjar, sensibilitat o bloqueig a la mandíbula, o dificultat per obrir i tancar la boca. Tot i que les causes d'aquest trastorn de vegades són complicades de diagnosticar, a Ahoa t'ajudem a descobrir ia tractar els símptomes perquè no suposin un problema al teu dia a dia.

Com funciona el tractament articular?

Diagnòstic de l'origen

Realitzem les proves necessàries per determinar l'origen del trastorn, des d'avaluacions dentals fins a radiografies i ressonàncies magnètiques.

Tractament dels símptomes

En funció dels símptomes definim el tractament a seguir, i treballem amb fisioterapeutes i osteòpates que el complementen.

Seguiment i recomanacions

Realitzem les proves necessàries per determinar l'origen del trastorn, des d'avaluacions dentals fins a radiografies i ressonàncies magnètiques.

Relaxació i sedació

Realitzem les proves necessàries per determinar l'origen del trastorn, des d'avaluacions dentals fins a radiografies i ressonàncies magnètiques.

Què opinen
els nostres pacients

«He anat per problemes de càries, que en altres llocs no m'acabaven de resoldre i sempre sortien càries noves del «no res». A la primera visita, la Dra. ha fet una valoració completa de la boca, amb calma i ensenyant-me totes les dents a tractar i abordar d'arrel el problema. M'han explicat quines dents tractaran a cada sessió i el temps que necessitaran. Un tracte excel·lent! A més, la clínica és molt bonica. :)»

– Clàudia HM

«Necessitava un urgent tractament de conducte i vaig anar a veure la Dra. Marta Sierra. La Dra. Sierra va ser increïble. Parlava anglès, és la dentista més amable i atenta que he conegut. Normalment m'espanta anar al dentista, però ella va fer que tot se sentís bé. Em vaig relaxar i el tractament de conducte va ser reeixit. I a més, el preu era molt més barat que les altres cotitzacions que vaig rebre, ja que també vaig obtenir un protector bucal. Estic molt content amb el servei i el resultat final, i vull agrair a Dra. Marta Sierra per la seva amabilitat i professionalitat.»

– Eddie Wong

«L'experiència a la clínica ha estat boníssima. M'havia d'extreure dos queixals del seny i fer-me una neteja, i estava molt acollonit per les experiències en altres clíniques. Primer punt, el tracte. Excepcional, per la professionalitat, l'amabilitat i l'empatia. Segon punt i per a mi espectacular, no vaig sentir cap dolor ni amb la neteja, encara que tinc molta sensibilitat als queixals, ni amb les extraccions. Mai no m'havien fet una neteja bucal tan ben feta. ¡Recomanable al 1000%!!»

– Jordi Olcina

«Després de parlar amb el Dr. Cercadillo vaig saber que em posava a les millors mans. Vaig anar amb un problema de dolor enorme i gràcies als doctors d'aquest centre, grans professionals, van aconseguir salvar-me la dent sense cap dolor, i el meu cas era complex. Vaig rebre una atenció exquisida i un tracte humà inigualable. Gràcies per tot. La recomano 100%.»

– Montse Santaulària

El nostre equip
de salut dental

Iñaki-700x700

Iñaki Cercadillo

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Alba-700x700

Alba Sánchez

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Katmir-2-700x700

Katmir Mendivil

Higienista Dental

Montse-700x700

Montse Prieto

Fisioterapeuta especialitzada en ATM

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
Correu electrònic: clinica@ahoa.es
RESERVAR CITA