La tecnologia més avançada al vostre servei.

Un espai a l'avantguarda en la cura dels pacients i la salut bucal.

Iñaki-700x700

Som experts en
implantologia de càrrega immediata.

Els professionals més avançats a la teva clínica dental.

Som un equip d'especialistes, liderats pel doctor Iñaki Cercadillo, que treballem de manera combinada per oferir-te els tractaments més avançats.

Som experts en l'estudi i la implementació de tècniques que minimitzen el temps de tractament i la recuperació dels nostres pacients. A més, us proporcionem un entorn especialment pensat per al màxim confort i tranquil·litat, juntament amb un tracte personal i proper, que ha estat sempre el segell de la nostra clínica.

Tenim en compte tots els detalls,
per crear un ambient càlid i relaxant on et sentis còmode.

Tecnologia
avançada

Utilitzem la tecnologia de programari més avançada, del líder mundial en sistemes d'implants dentals, pròtesis personalitzades CAD/CAM, programari de planificació de tractament i solucions de cirurgia guiada i biomaterials.

esterilització
i desinfecció

Complim els protocols més estrictes de desinfecció, esterilització, aïllament de superfícies i protecció del pacient, segons les recomanacions de l'Associació Dental Americana (ADA). A més a més, comptem amb un laboratori d'esterilització propi. 

Teràpia
fotodinàmica

Apliquem l'última tecnologia —teràpia fotodinàmica— en el tractament de les infeccions bucodentals, com ara la periimplantitis (infeccions dels implants), la periodontitis (infeccions de les genives) o les infeccions per virus herpes.

Aplicació de factors
de creixement

Un dels grans avenços de la medicina arriba a l'odontologia. Mitjançant el centrifugat de la sang del pacient obtenim plasma i membranes riques en factors de creixement i leucòcits que permetran regenerar els teixits perduts o danyats de l'os o la geniva, i tractar lesions i úlceres de la boca.

radiografia
Panoràmica Digital

Utilitzem tecnologia de raigs X d'última generació, que aconsegueix emetre una menor irradiació i, alhora, obtenir una millor definició d'imatge. Ambdós avantatges són clau per a l'obtenció d'ortopantomografies de la més alta qualitat.

Quiròfan amb
sala de sedació

Disposem d´un espai clínic destinat exclusivament a les intervencions quirúrgiques, que compta amb la certificació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a la realització de tècniques de sedació endovenosa de forma segura. 

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
E-mail: clinica@ahoa.es