Carolina Cianci

Tècnica de laboratori i higienista bucodental

Carol-700x700

sobre mi

És tècnica de laboratori per a odontòlegs (protèsica dental), i s'encarrega de la Unitat de Pròtesi d'Ahoa, on realitza pròtesis sobre implants de càrrega immediata, reparacions, etc. Té més d'onze anys d'experiència com a higienista bucodental, en el tractament d'higienes bucals, raspats i allisats radiculars, així com en blanquejament dental.

A més, és coordinadora de l'àrea de Cirurgia Oral, on assisteix i organitza les cirurgies d'implants, empelts d'os, elevacions del si, etc., i coordinadora d'auxiliars i higienistes de la Clínica. També atén els pacients en primeres visites.

Ha realitzat diferents cursos d'especialització, com ara Claus de l'èxit en el manteniment d'implants dentals, Periodòncia, Tractaments d'infeccions creuades en clínica odontològica, Higiene dental avançada i blanquejaments d'alta tecnologia, i Formació contínua per al personal professionalment exposat a instal·lacions de radiodiagnòstic dental.

Salut i higiene dental

Una higiene dental correcta és essencial per cuidar la nostra salut bucodental, a més de la nostra salut en general (s'ha comprovat la relació directa de la salut bucodental amb l'evolució d'altres malalties com la diabetis o les malalties cardiovasculars).

Per això, a Ahoa recomanem que et facis una neteja com a mínim cada sis mesos, i en aquesta visita aprofitem per revisar l'estat de salut general de la teva boca. A més, si t'has posat implants o desenvolupat una malaltia periodontal, hauràs de canviar els hàbits d'higiene que tenies arrelats i/o incorporar-ne algun de nou a la teva rutina. T'aconsellarem en cada cas el més adequat per a tu.

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
E-mail: clinica@ahoa.es
Truca'ns