Salut dental a Barcelona.

Salut Periodontal

Les malalties periodontals, com la gingivitis i la periodontitis, afecten els teixits que sostenen les dents. Es coneixen com a «malalties de les genives», un problema seriós que moltes vegades no té símptomes d'alerta importants, a excepció d'un lleu sagnat a les genives, fins que la malaltia es troba en un estat avançat. A Ahoa no només tractem els símptomes, sinó que busquem les causes alimentàries, ètiques o ambientals que provoquen la malaltia.

Salut dental

La càries és una de les malalties bucodentals més habituals, especialment a la infància. A més, la majoria de vegades la lesió, el punt negre, no es detecta a simple vista, perquè es troba amagat als espais entre dent i dent. Es tracta d'una malaltia que es pot controlar fàcilment si es redueixen els factors causants, com ara reduir la ingesta de sucres i millorar la higiene oral.

Prevenció de la salut dental

Consisteix en un conjunt de diagnòstic i mesures de prevenció de les alteracions dentals, de les mucoses i del creixement. La majoria de problemes bucodentals es poden reduir al mínim, i fins i tot evitar-se, amb un diagnòstic correcte i una prevenció precoç. No depèn tan sols d'una higiene bucodental correcta, sinó que influeixen factors com la genètica i la dieta. La prevenció de la salut dental és bàsica per a la salut en general

Tractament articular

Moltes persones pateixen trastorns o dolors a la musculatura i/o articulació temporomandibular. En alguns casos els símptomes són més freqüents i provoquen mal de cap, d'orella o facial, dificultat o molèstia en menjar, sensibilitat o bloqueig a la mandíbula, o dificultat per obrir i tancar la boca. Tot i que les causes d'aquest trastorn de vegades són complicades de diagnosticar, a Ahoa t'ajudem a descobrir ia tractar els símptomes perquè no suposin un problema al teu dia a dia.

Consells de salut bucal

La millor manera de tenir una boca sa i un somriure bonic és la prevenció. Netejar-la i cuidar-la diàriament amb aquests consells no us portarà gairebé temps, et donarà molt bons resultats i evitarà problemes posteriors.

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
Correu electrònic: clinica@ahoa.es
RESERVAR CITA