Cirurgia dental a Barcelona.

extraccions dentals

De vegades no queda més remei que procedir a l'extracció dental, habitualment d'un queixal del judici o dents incloses, és a dir, dents que no han arribat a sortir correctament. A Ahoa realitzem el procediment amb el màxim confort per al pacient, minimitzant tant les molèsties com el temps de procés i de recuperació.

tractament de quists i tumors

A Ahoa som especialistes en Cirurgia Bucal, incloent-hi els casos que impliquen procediments més complexos, com ara descompressions quístiques i anàlisis anatomopatològiques. Dediquem especial atenció al diagnòstic precoç de lesions canceroses o precanceroses, mitjançant biòpsies de diagnòstic de certesa i una exploració a fons de mucoses i teixits annexos.

Drenatge de infeccions dentals

De vegades, una càries, o una dent o geniva danyades, poden provocar una infecció bacteriana. Aquesta infecció, si no es tracta a temps, desemboca en un abscés que s'ha de drenar per evitar complicacions més grans. A Ahoa tractem el problema d'arrel, no només la infecció i les conseqüències. Cerquem l'origen que el causa per evitar complicacions futures.

cirurgia mucogingival

La cirurgia mucogingival engloba la cirurgia dels teixits tous de la boca, mucosa i genives. A Ahoa utilitzem tècniques mínimament invasives, amb una recuperació ràpida i mínimes molèsties, i que tenen uns resultats excel·lents en tractaments d'estètica.

cirurgia de regeneració de teixits

La cirurgia de regeneració de teixits s'aplica en casos de pèrdua de dents, pinyol o geniva. Per recuperar-los, a Ahoa podem aplicar des de les tècniques més senzilles fins als tractaments més avançats, en funció de cada cas. L'objectiu sempre és obtenir el millor resultat possible amb la incomoditat mínima per al nostre pacient.

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
Correu electrònic: clinica@ahoa.es
RESERVAR CITA