Prevenció de la salut dental a Barcelona. Tota prevenció és poca per cuidar el teu somriure.

Què és la prevenció de la salut dental?

Consisteix en un conjunt de diagnòstic i mesures de prevenció de les alteracions dentals, de les mucoses i del creixement. La majoria de problemes bucodentals es poden reduir al mínim, i fins i tot evitar-se, amb un diagnòstic correcte i una prevenció precoç. No depèn tan sols d'una higiene bucodental correcta, sinó que influeixen factors com la genètica i la dieta. La prevenció de la salut dental és bàsica per a la salut en general.

Cuides la salut de la teva boca

Preserveu l'estètica i la funcionalitat

Gaudiràs d'un somriure més sa

Com funciona la prevenció de la salut dental?

En primer lloc, fem una revisió i un estudi per trobar el millor equilibri entre el disseny del somriure, la qualitat i la durabilitat.

Vam realitzar un estudi complet de tots els factors de risc que et poden predisposar a tenir problemes bucodentals, com ara una flora oral patògena, el tabac o una dieta rica en sucres.

T'indiquem les mesures de prevenció més adequades segons els teus factors de risc potencials.

Duem a terme un pla de prevenció amb un seguiment periòdic, per detectar a temps possible problemes. Dissenyem un programa de manteniment adaptat a tu.

Desenvolupem i apliquem tècniques que minimitzen el temps de tractament i recuperació, com la neteja a fons de tota la boca –full mouth desinfection–, en una sola sessió.

Què opinen
els nostres pacients

YouTube Video

Xavier va anar a la clínica perquè portava ponts que li dificultaven menjar adequadament.

Li vam extreure els ponts i vam procedir a implantar-li pròtesis de càrrega immediata. Al cap de pocs dies ja podia menjar amb total normalitat, i sentia els implants com si fossin la seva pròpia dentadura.

El que més valora és el tracte i l'atenció rebuts, que el van fer sentir tranquil i relaxat en tot moment.

Més opinions

«He anat per problemes de càries, que en altres llocs no m'acabaven de resoldre i sempre sortien càries noves del «no res». A la primera visita, la Dra. ha fet una valoració completa de la boca, amb calma i ensenyant-me totes les dents a tractar i abordar d'arrel el problema. M'han explicat quines dents tractaran a cada sessió i el temps que necessitaran. Un tracte excel·lent! A més, la clínica és molt bonica. :)»

– Clàudia HM

«Necessitava un urgent tractament de conducte i vaig anar a veure la Dra. Marta Sierra. La Dra. Sierra va ser increïble. Parlava anglès, és la dentista més amable i atenta que he conegut. Normalment m'espanta anar al dentista, però ella va fer que tot se sentís bé. Em vaig relaxar i el tractament de conducte va ser reeixit. I a més, el preu era molt més barat que les altres cotitzacions que vaig rebre, ja que també vaig obtenir un protector bucal. Estic molt content amb el servei i el resultat final, i vull agrair a Dra. Marta Sierra per la seva amabilitat i professionalitat.»

– Eddie Wong

«L'experiència a la clínica ha estat boníssima. M'havia d'extreure dos queixals del seny i fer-me una neteja, i estava molt acollonit per les experiències en altres clíniques. Primer punt, el tracte. Excepcional, per la professionalitat, l'amabilitat i l'empatia. Segon punt i per a mi espectacular, no vaig sentir cap dolor ni amb la neteja, encara que tinc molta sensibilitat als queixals, ni amb les extraccions. Mai no m'havien fet una neteja bucal tan ben feta. ¡Recomanable al 1000%!!»

– Jordi Olcina

«Després de parlar amb el Dr. Cercadillo vaig saber que em posava a les millors mans. Vaig anar amb un problema de dolor enorme i gràcies als doctors d'aquest centre, grans professionals, van aconseguir salvar-me la dent sense cap dolor, i el meu cas era complex. Vaig rebre una atenció exquisida i un tracte humà inigualable. Gràcies per tot. La recomano 100%.»

– Montse Santaulària

El nostre equip
de salut dental

Iñaki-700x700

Iñaki Cercadillo

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Intz-700x700

Ihintz Beristain

Especialista a les àrees d'Endodòncia i Restauradora

Alba-700x700

Alba Sánchez

Especialista en Cirurgia Bucal i Implantologia Bucofacial

Marta-700x700

Marta Sierra

Especialista a les àrees d'Endodòncia i Restauradora

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
Correu electrònic: clinica@ahoa.es
RESERVAR CITA