Estètica dental a Barcelona. 3 maneres de millorar el teu somriure.

El somriure és el teu millor carta de presentació

Quan somrius a qui tens al davant es produeix la comunicació no verbal més potent de què disposem. Ens apropa, ens uneix, ens genera complicitat, tranquil·litat…

Però hi ha moltes persones que no somriuen perquè no se senten a gust amb l'estètica de la boca, i l'amaguen. Afortunadament aquest problema té solució, tres solucions diferents per ser exactes, que et permeten tornar a somriure, connectar amb els altres i sentir-te més feliç.

Blanquejament Dental

És un tractament no invasiu que elimina les taques de les dents, redueix diversos tons de color per acostar-lo al blanc que desitges (sí, es pot triar el to que més t'agradi) i que dóna com a resultat un somriure més net, més blanc i més brillant.

D'aquesta manera pots eliminar tant les taques produïdes per elements externs com el cafè, el te, el tabac, etc., com l'enfosquiment a causa de l'edat o la genètica. Tot de forma ràpida, còmoda ia un preu molt assequible.

blanquejament-dental

Carilles de Porcellana

Les facetes són unes fines làmines de porcellana que s'adhereixen a les dents i permeten modificar el seu aspecte si per la seva mida, forma o color no són del teu gust, deixant la teva boca tal com tu ho vulguis.

Es fan servir per estètica, per corregir dents fracturades, tacades, desgastades, desalineades, etc., ia més de tornar-los la bellesa li proporciona més força i estabilitat a l'esmalt natural.

Amb un gruix aproximat d'entre 0,8 i 1,5 mm, les facetes es confeccionen amb la fusió de làmines de porcellana ceràmica molt fines que van configurant el tipus de dent que desitges tenir, de forma molt natural, molt personalitzada, molt ràpida i gens invasiva.

carilles-porcellana

rehabilitació estètica

Si recuperar el teu somriure té més complexitat que un blanquejament o unes facetes, que són procediments senzills, no et preocupis perquè el teu cas també té solució: la Rehabilitació Estètica.

Aquesta solució combina diferents disciplines odontològiques que a més de les carilles i el blanquejament, inclou pròtesis dentals, implants o ortodòncia per tornar-te el somriure sigui quin sigui el teu problema o necessitat. 

No és una solució immediata ni tan senzilla com les anteriors, però et permet gaudir del somriure que tu vols.

rehabilitació-estètica

Somriure a la carta

És una de les grans innovacions en estètica dental dels darrers temps que et permet dissenyar i conèixer com serà el teu somriure abans de fer qualsevol tractament.

Gràcies al Disseny Digital del Somriure (DSD – Digital Smile Design) pots elaborar al costat del dentista el somriure que més t'agradi, el que millor s'adapti a les teves característiques ia les teves necessitats, i saber quin serà el resultat final abans de fer res.

Pots decidir la mida de les dents, la forma, el color, l'alineació… I gràcies a un programa informàtic ia la combinació de fotografies digitals, vídeos i mesuraments, es genera un model d'elevadíssima precisió en què veus com serà el teu somriure abans aplicar qualsevol tractament d'estètica: Blanquejament, Carilles o Rehabilitació.

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
E-mail: clinica@ahoa.es