Com es dissenya un somriure?

Un somriure bonic és molt més que simple estètic. Ens dóna confiança i seguretat, ia més a més és indicadora d'una bona salut dental. Però sovint, abans de sotmetre'ns al tractament que necessiti la nostra boca per aconseguir aquest bonic somriure que tenim al cap, sorgeix el dubte: Quedarà com ens la imaginem? Per sort, gràcies a la tecnologia i al concepte Digital Smile Design, això ja no és una incògnita.

El Digital Smile Design, o disseny digital del somriure, és un procediment que ens permet predir el resultat final dels tractaments amb una elevadíssima precisió. Així, gràcies a una combinació de fotografies digitals, vídeos i mesuraments, el pacient pot veure com quedarà el seu somriure, des del grau de blanquejament fins a la disposició final de les dents, en funció del tractament que calgui en cada cas.

Quins beneficis ens aporta el disseny digital del somriure?

  • Podem veure amb detall quin serà el resultat final del tractament, és a dir, com quedarà el nostre somriure.
  • El pacient pot participar activament en el disseny, serà el coautor del seu propi somriure.
  • Diagnostiquem amb més precisió els tractaments necessaris, per la qual cosa es realitzen de forma més efectiva, sense molèsties ni imprevistos.
  • Pel mateix motiu, redueix la durada dels tractaments.

El resultat dels tractaments realitzats amb el procediment Digital Smile Design són sempre més satisfactoris per al pacient, ja que en participar ell mateix en el disseny del somriure, aquesta s'integra completament amb la seva aparença física, i respon a les seves expectatives i psicologia.

Aquest procediment es pot aplicar a qualsevol tractament que sigui necessari per aconseguir un bonic somriure, per exemple, implants dentals, ortodòncia, blanquejament dental, carilles… Des de l'inici, pot saber què se li farà, quant durarà tot el procés, i com quedarà finalment el seu somriure.

Si tens algun dubte o pregunta, contacta amb nosaltres. Hem de preparar-nos perquè els altres ens tornin a veure somriure, els somriures ja són a la cantonada!

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
E-mail: clinica@ahoa.es
Truca'ns