Ihintz Beristain

Especialista a les àrees d'Endodòncia i Restauradora

equip ahoa

sobre mi

Especialista en endodòncia i restauradora. És llicenciada en Odontologia per la Universitat del País Basc (UPV-EHU), i té un màster a Endodòncia (UB). La seva especialitat és l'Endodòncia i la Restauradora Dental.

La seva pràctica professional és exclusiva a l'especialitat d'Endodòncia i Odontologia Restauradora. Està col·legiada amb núm. 4.290 pel COEC.

A més, és membre de la Associació Espanyola d'Endodòncia (AEDE).

Salut dental

La càries és una de les malalties bucodentals més habituals, especialment a la infància. A més, la majoria de vegades la lesió, el punt negre, no es detecta a simple vista, perquè es troba amagat als espais entre dent i dent. La càries és una malaltia que es pot controlar fàcilment si es redueixen els factors causants, reduint la ingesta de sucres i millorant la higiene oral.

Què fem per tu?

Tractament personalitzat

Anàlisi de saliva

Recomanacions de salut

Relaxació i sedació

Salut periodontal

Les malalties periodontals, com la gingivitis i la periodontitis, afecten els teixits que sostenen les dents. És un problema seriós que moltes vegades no té símptomes d'alerta importants fins que la malaltia es troba en un estat avançat. A Ahoa tractem el problema d'arrel, buscant les causes alimentàries, genètiques o ambientals que el provoquen per aconseguir una salut periodontal òptima.

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
Correu electrònic: clinica@ahoa.es
RESERVAR CITA