Què influeix en el preu d‟un implant dental?

El preu dels implants és un dels factors que se sol tenir en compte a lhora de valorar aquest tractament. És cert que, com que hi ha més oferta de clíniques dentals que ho ofereixen, els preus són més competitius, però seria un error que aquest fos l'únic factor que ens porti a decidir-nos per un professional o un altre. Per què? La resposta és molt simple: el preu de l'implant pot influir no només en el resultat del tractament en si, sinó en l'èxit i la durada.

Hi ha diferents factors que influeixen en el preu d‟un implant dental. Conèixer-los és essencial perquè les persones que estan valorant aquest tractament puguin prendre la millor decisió possible. T'expliquem quins són els principals.

1. Les característiques del pacient

En primer lloc, l'estat de la vostra salut bucodental influirà en el tipus de tractament que necessitareu. Per exemple, si hi ha manca de pinyol on col·locar l'implant el procediment serà una mica més complex, caldrà utilitzar tècniques específiques que garanteixin la osteointegració i fer més controls per veure l'evolució de l'implant. Si tens problemes de genives, com periodontitis, caldrà tractar aquest problema abans de la intervenció, per garantir que l'implant s'integri correctament.

2. El material de l'implant

El material de l'implant serà un altre factor determinant tant del preu de la intervenció com de l'èxit. S'han produït grans avenços en els materials amb què es fabriquen els implants, des de zirconi fins a vidre bioactiu, i fins i tot es realitzant investigacions amb nanomaterials a base de diamant o safir. La veritat és que potser no necessitem el darrer i més sofisticat material per al nostre implant, però sí que sigui d'una marca amb un llarg recorregut al mercat, amb estudis científics de qualitat i que ens garanteixi un implant amb una biocompatibilitat i integració superiors a la mitjana. Hem de tenir en compte que, amb les cures adequades, un implant de qualitat ens durarà tota la vida.

3. El tipus de procediment

El tipus de tècnica i els protocols quirúrgics que s'apliquen també influeixen en el preu. Per exemple, un tractament d'implantologia de càrrega immediata amb cirurgia virtual guiada pot resultar una mica més car que un procediment tradicional, però té diversos avantatges. Per començar, el resultat de la intervenció és més previsible, ja que es fan servir tècniques virtuals i 3D per planificar el tractament complet. A més, amb aquesta tècnica la intervenció és menys invasiva, per la qual cosa el pacient es recupera en molt menys temps i pràcticament sense molèsties. Això és un factor molt valorat per pacients amb por al dentista.

4. La professionalitat de l'equip

L'equip d'especialistes que realitzaran el tractament és un altre factor essencial per garantir l'èxit de la intervenció, i per descomptat influeix en el preu. Tots sabem que els millors professionals són els que tenen, a més d'una formació excel·lent, una llarga trajectòria de pràctica activa. També actualitzen constantment els coneixements amb noves tècniques que milloren els temps i els resultats dels tractaments. Pensem que per fer un procediment d'implantologia de càrrega immediata hi pot haver fins a cinc professionals involucrats, entre el tècnic de laboratori, l'especialista en cirurgia, l'especialista en pròtesi i l'estètica i el personal auxiliar. A més, la Clínica Ahoa compta entre els seus facultatius amb tres professors universitaris, dos dels quals també són professors investigadors.

5. Seguiment i revisions

Un bon equip professional, a banda de garantir una intervenció més segura per a la persona, fa un seguiment acurat a posteriori durant el qual no només avalua la integració de l'implant, sinó que proporciona consells per a un millor cura de l'implant dental per part del pacient. D'altra banda, i molt important, un equip professional diagnosticarà de manera precoç qualsevol alteració o problema que pugui sorgir a l'implant i donarà solució immediatament.

Perquè cuidar la salut dental no suposi una càrrega i puguis invertir tranquil·lament en un tractament d'implantologia dental de qualitat i que duri tota la vida, la Clínica Ahoa ofereix un servei de finançament sense cost per als pacients. Truca'ns i demana la teva cita per a una consulta!

Els nostres serveis

Finançament
a mida

Pàrquing i
wifi gratuïts

ulleres 3D
antiestrès

Tecnologia
avançada

Targeta de
fidelització

Conveni
amb empreses

Vols concertar una cita?

truca al 93 343 66 41, o omple les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres.

Deixeu aquest camp en blanc

Responsable: Icercaib, SL Finalitat: Donar resposta a les consultes i la gestió de cites o altres peticions d'informació. Legitimació: Consentiment de linteressat. Drets: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.

Gran Via de les Corts Catalanes, 620, àtic 1r
08007 Barcelona
Tel: 933 43 66 41
E-mail: clinica@ahoa.es
Truca'ns